FORUM HIJRAH KOMPAS KEHIDUPAN KUPAS PERSPEKTIF AGAMA, AKADEMIK DAN TOKOH BERHIJRAH - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 24 Oktober 2015 - Pendakwah bebas Ustaz Wadi Annuar, pensyarah Universiti Sains Malaysia (USM) Dr. Mohd Nizam Sahad dan selebriti Sham Kamikaze berganding bahu dalam forum Hijrah Kompas Kehidupan di Dewan Budaya USM kelmarin berfokus kepada konsep hijrah dalam Islam berlandaskan tiga perspektif iaitu agama, akademik dan tokoh berhijrah.