YOUNG ENTERPRISE SUMBANG KEPAKARAN KEUSAHAWANAN BANTU PELAJAR - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 21 Oktober 2015 - Cabaran dalam dunia perniagaan dan kepentingan mendalami semangat keusahawanan adalah antara fokus utama program Young Enterprise Program (YE) yang diiktiraf dan disokong oleh Kementerian Pendidikan Malaysia (KPM) anjuran American - Malaysian Chamber of Commerce (AMCHAM) sebagai program pendidikan perkhidmatan komuniti yang diperkenalkan pada tahun 1989.