THE SAMURAI FC JUARA PIALA KAMPUS KESIHATAN 2015 - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
KUBANG KERIAN, KELANTAN 19 Okt 2015 - The Samurai FC (TSFC) telah menjuarai Pertandingan Bola Sepak Piala Kampus Kesihatan mengalahkan pasukan tahun pertama First Touch FC (FTFC) yang telah berlangsung di Stadium Mini Kompleks Sukan 2, Universiti Sains Malaysia (USM) Kampus Kesihatan, Kelantan. TSFC adalah gabungan pelajar Sains Perubatan tahun akhir manakala FTFC adalah gabungan pelajar baharu USM Kampus Kesihatan telah menampilkan prestasi yang cemerlang pada peringkat kumpulan lagi.