JELAJAH KPT PAMER KEHEBATAN UNIVERSITI AWAM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
KOTA BHARU, 17 Oktober 2015 – Siri Program jelajah Kementerian Pendidikan Tinggi (KPT) “Soaring Upwards” yang berlangsung di sini semalam mempamerkan 10 lonjakan di bawah Pelan Pembangunan Pendidikan Malaysia- Pendidikan Tinggi (PPPM-PT) 2015 – 2025 sebagai usaha untuk memberikan fakta tentang pencapaian universiti awam di pentas dunia.