PROGRAM CELIK GENETIK DAN TEROKAI SEL STEM PUPUK KESEDARAN MASYARAKAT - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
KEPALA BATAS, 17 Oktober 2015 – Kumpulan “Lung Stem Cell and Gene Therapy”, Kluster Perubatan Regeneratif, Institut Perubatan dan Pergigian Termaju (IPPT) dengan kerjasama Bahagian Jaringan Industri dan Masyarakat Universiti Sains Malaysia (USM) mengadakan program jelajah Celik Genetik, Terokai Sel Stem kepada pelajar sekolah menengah dan orang awam di daerah Seberang Perai Utara yang bertemakan “Menyelusuri Dunia Genetik Manusia dan Sel Stem” baru-baru ini untuk mendedahkan masyarakat terhadap kepentingan perkara ini.