PENERBIT USM TANDATANGAN EMPAT MOA UNTUK PASAR EBUKU ANTARABANGSA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
FRANKFURT JERMAN, 19 Oktober 2015 - Dalam usaha membawa karya Malaysia, khususnya hasil kajian dan penyelidikan oleh penyelidik Universiti Sains Malaysia (USM) ke peringkat antarabangsa, USM telah menandatangani empat Memorandum Perjanjian (MoA) dengan rakan strategik bagi memasarkan hasil terbitan Penerbit USM ke peringkat global yang ditandatangani di Frankfurter Buchmesse (Pesta Buku Frankfurt) yang berlangsung pada 14-18 Oktober 2015.