MODUL BINA UPAYA LENGKAP DAN KOMPHENSIF BANTU PEROKOK TEGAR - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
KUBANG KERIAN,13 Oktober 2015 - Universiti Sains Malaysia (USM) yang mengisytiharkan Kampus Kawasan Bebas Tembakau sejak 1 Januari 2012 yang lalu mengukuhkan usaha ini melalui Sekretariat Kampus Kesihatan Bebas Tembakau (KKBT) yang menghasilkan Modul Bina Upaya KKBT yang lengkap dan komprehensif mengikut panduan yang diberikan di dalam modul KKBT ini. Menurut Pengerusi Jawatankuasa Bina Upaya KKBT Mohd Saberi Yusof, terdapat empat topik dalam modul ini iaitu Promosi Kesihatan, Perancangan Program, Komunikasi dan Penilaian Program.”