HIJRAH MINDA UNTUK CAPAI KEJAYAAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 19 Oktober 2015 - Untuk Universiti Sains Malaysia (USM) mencapai kejayaan pada masa hadapan, seluruh warganya perlu melakukan penghijrahan minda yang menyeluruh secara bersama-sama. Demikian pandangan pensyarah dari Fakulti Seni dan Sains Sosial Jabatan Pengajian Melayu National University of Singapore, Profesor Madya Syed M. Khairudin Aljunied dalam syarahannya yang bertajuk Perpaduan Nadi Transformasi Universiti sempena Sambutan Maal Hijrah peringkat USM 1437 pada pagi ini.