USM PERKUKUH KOLABORASI DENGAN INSTITUT TEKNOLOGI BANDUNG - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
BANDUNG, 15 Oktober 2015 - Naib Canselor Universiti Sains Malaysia (USM) Profesor Dato' Dr. Omar Osman hari ini mengadakan pertemuan dengan Rektor Institut Teknologi Bandung (ITB) Indonesia Profesor Kadarsah Suryadi untuk memperkukuhkan hubungan sedia ada. Naib Canselor USM itu juga secara peribadi menzahirkan penghargaan kepada ITB yang membantu menjayakan Persidangan Antarabangsa Kearifan Tempatan yang pertama kali diadakan di peringkat antarabangsa khususnya di Indonesia.