USM METERAI PERJANJIAN DENGAN TIGA INSTITUSI DI INDONESIA PERKASA KEARIFAN TEMPATAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
BANDUNG, 14 Oktober 2015 - Kerjasama antara institusi pendidikan tinggi Malaysia dan Indonesia diperkukuhkan lagi melalui penandatanganan Perjanjian Kolaborasi Universiti Sains Malaysia (USM) dengan Institut Teknologi Bandung (ITB), Universitas Langlangbuana (UNLA) dan Universitas Pasundan (UNPAS) sempena Persidangan Antarabangsa Kearifan Tempatan 2015 di sini hari ini.