PELAJAR USM TERIMA ANUGERAH MAAL HIJRAH 1437H PERINGKAT NEGERI SARAWAK - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 15 Oktober 2015 – Pelajar tahun pertama Pusat Pengajian Ilmu Pendidikan Universiti Sains Malaysia (USM) Muhammad Syahdad Naquiyuddin Hadi Suhardi menerima Anugerah Tokoh Maal Hijrah Pelajar Sijil Tinggi Pelajaran Malaysia (STPM) peringkat Negeri Sarawak 1437H tahun ini semalam.