NAIB CANSELOR UCAP TAHNIAH KEPADA USTAZ ELLIAS - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
BANDUNG, 14 Oktober 2015 – Naib Canselor Universiti Sains Malaysia (USM), Profesor Dato' Dr. Omar Osman mengucapkan tahniah kepada Profesor Madya Dato' Al-Ustaz Haji Ellias Haji Zakaria atas penganugerahan sebagai Tokoh Maal Hijrah Negeri Pulau Pinang pada tahun ini yang disampaikan oleh Tuan Yang Terutama, Yang di-Pertua Negeri Pulau Pinang Tun Dato’ Seri Utama Dr. Haji Abdul Rahman Haji Abbas dalam majlis Sambutan Maal Hijrah Peringkat Negeri Pulau Pinang Tahun 1437H/ 2015M di Dewan Mellinium, Kepala Batas pagi ini.