FESTIVAL INDONESIA PENANG 2015 ERAT HUBUNGAN MALAYSIA-INDONESIA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 15 Oktober 2015 – Konsulat Jenderal Republik Indonesia di Pulau Pinang dengan kerjasama Bahagian Hal Ehwal Pembangunan Pelajar dan Alumni (HEPA) Universiti Sains Malaysia (USM) dan Persatuan Pelajar Indonesia (PPI) USM akan menganjurkan Festival Indonesia Penang 2015 pada 16 Oktober 2015 di Dewan Tuanku Syed Putra (DTSP) USM.