USM RANCANG BERI PENGIKTIRAFAN KEPADA PEMIMPIN PELAJAR DENGAN TURUT SERTA DALAM PELBAGAI PERANCANGAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 12 Oktober 2015 – Universiti Sains Malaysia (USM) bercadang memberikan pengiktirafan tinggi kepada Majlis Perwakilan Pelajar (MPP) untuk memastikan pelajar sentiasa dapat bersama-sama dengan pengurusan tertinggi dalam melaksanakan perancangan masa hadapan melalui penglibatan mereka dalam 9 Bidang Keberhasilan Utama (Key Focus Area) yang ingin dicapai dalam 5 tahun yang akan datang.