USM BANTU PELAJAR RUMAH DIJILAT API - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 13 Oktober 2015 – Universiti Sains Malaysia (USM) membantu meringankan beban pelajar tahun tiga Kursus Rekabentuk Dalaman, Pusat Pengajian Perumahan, Bangunan dan Perancangan (PPPBP) iaitu Noor Aiza Hassan,22 yang rumahnya musnah dijilat api dalam satu kebakaran besar yang melibatkan lebih 190 buah rumah pada 3 Oktober lalu.