TRANSFORMASI HATI PENTING UNTUK LAHIRKAN INSAN CEMERLANG - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 12 Oktober 2015 – Proses transformasi hati perlu dalam melahirkan kecemerlangan diri dalam diri setiap insan supaya mampu memberi impak yang positif kepada universiti. Pakar Motivasi, Dato' Dr. Hj Mohd Fadzilah Kamsah berkata, proses kecemerlangan diri bermula dengan sikap diri sendiri yang perlu berubah ke arah kebaikan supaya dapat membersihkan hati sekaligus berubah ke arah kebaikan.