ICLK 2015 LAKAR KEJAYAAN USAHA USM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
BANDUNG, 13 Oktober 2015 – Persidangan Antarabangsa Kearifan Tempatan (International Conference On Local Knowledge) 2015 menampilkan keunikan tersendiri dengan berlangsungnya beberapa acara yang diaturkan dan juga merupakan kesinambungan daripada Regional Conference on Local Knowledge (RCLK) yang berlangsung sejak tahun 2011.