ELLIAS ZAKARIA TOKOH MAAL HIJRAH NEGERI PULAU PINANG - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 14 Oktober 2015 – Pengarah Pusat Transformasi Insan, Profesor Madya Dato’ Al-Ustaz Haji Ellias Haji Zakaria telah dianugerahkan sebagai Tokoh Maal Hijrah Negeri Pulau Pinang pada tahun ini yang disampaikan oleh Tuan Yang Terutama, Yang di-Pertua Negeri Pulau Pinang Tun Dato’ Seri Utama Dr. Haji Abdul Rahman Haji Abbas dalam majlis Sambutan Maal Hijrah Peringkat Negeri Pulau Pinang Tahun 1437H/ 2015M di Dewan Mellinium, Kepala Batas pagi ini.