WARGA SEKOLAH PENDIDIKAN KHAS SAMBUT BAIK PROGRAM ILMIAH ANJURAN USM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
TANJUNG BUNGAH, 7 Oktober 2015 – Hasrat Kluster Perubatan Integratif, Institut Perubatan dan Pergigian Termaju (IPPT), Universiti Sains Malaysia (USM) untuk menganjurkan pelbagai program bagi meningkatkan motivasi dan kemahiran dalam kalangan pelajar istimewa di Sekolah Menengah Kebangsaan Pendidikan Khas Persekutuan Pulau Pinang pada masa akan datang disambut baik oleh Pengetuanya, Ehsamuddin Abd. Rahim.