KONVOKESYEN KE-52 USM 17-21 NOVEMBER 2015 - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 12 Oktober 2015 – Seramai kira-kira 5,555 orang graduan akan menerima ijazah dan diploma dalam Upacara Konvokesyen Universiti Sains Malaysia (USM) ke-52 yang akan diadakan pada hari Selasa, 17 November 2015 hingga 21 November 2015 selama 5 hari dalam 9 Sidang di Dewan Tuanku Syed Putra USM Pulau Pinang.