JAGA MARUAH PESAKIT MENTAL - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
KUBANG KERIAN, 8 Oktober 2015 – Bersempena sambutan Hari Kesihatan Mental Sedunia, Jabatan Psikiatri Universiti Sains Malaysia dan Persatuan Perubatan Psikologi (PERSIKOL) menganjurkan Forum Kesihatan Mental untuk meningkatkan kesedaran masyarakat terhadap kepentingan menjaga maruah pesakit mental.