CAP KTP BANTU REALISASI MELAKA BANDAR TEKNOLOGI HIJAU - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 9 Oktober 2015 – Kementerian Pendidikan Tinggi melalui Projek Agenda Kritikal Program Pemindahan Ilmu (CAP KTP) berusha membantu kerajaan negeri Melaka merealisasikan Bandaraya Bersejarah Berteknologi Hijau menjadi kenyataan melalui beberapa program yang dilaksanakan di sini.