USM TERUS PANTAU JEREBU: KULIAH DAN TUTORIAL BERJALAN SEPERTI BIASA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 5 Oktober 2015 - Kuliah dan tutorial di semua kampus Universiti Sains Malaysia (USM) akan berjalan seperti biasa setelah malam tadi Pendaftar Siti Zubaidah A. Hamid mengumumkan penangguhan semua aktiviti akademik hari ini. Memandangkan indeks pencemaran semakin bertambah baik, semua aktiviti akademik akan berjalan seperti biasa esok Selasa 6 Oktober 2015.