JADI LEBIH KOMPETITIF HADAPI PERSAINGAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
LANGKAWI, KEDAH, 8 Oktober 2015 – "Kita perlu terus lihat kepada pesaing dan bersedia untuk lebih kompetitif dalam semua bidang terutama bidang pendidikan tinggi dalam usaha membangunkan sumber manusia," kata Ahli Lembaga Gabenor Universiti Sains Malaysia (USM) Tengku Tan Sri Dr. Mahaleel Tengku Arif ketika membentangkan tajuk ‘Higher Education for Global Challenges’ di Seminar Pengurusan Akademik Institut Pengajian Tinggi Peringkat Kebangsaan (SPeAK 2015) di sini hari ini.