HOSPITAL USM SIAPSIAGA HADAPI MERS-COV - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
KUBANG KERIAN, 6 Oktober 2015 – Hospital Universiti Sains Malaysia (HUSM) dengan kerjasama Pusat Pengajian Sains Perubatan (PPSP) menganjurkan Latihan Table Top Simulasi Middle East Respiratory Syndrome CoronaVirus (MERS-COV) yang dihadiri oleh seramai 100 orang peserta untuk menilai kesiapsiagaan Hospital USM dalam menghadapi ancaman jangkitannya tatkala umat Islam pulang dari menunaikan haji tahun ini.