PRODUK CENDAWAN TARUHAN USM DALAM PERTANDINGAN FRANCAIS SISWA 2015 PERINGKAT KEBANGSAAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 2 Oktober 2015 – Universiti Sains Malaysia (USM) terus mengorak langkah dalam memperkasakan bidang keusahawanan dalam kalangan para pelajarnya dengan menghantar pasukan untuk menyertai pertandingan Program Francais Siswa 2015 anjuran Persatuan Francais Malaysia (MFA), Kementerian Pendidikan Malaysia (KPM) dan Kementerian Perdagangan Dalam Negeri, Koperasi dan Kepenggunaan (KPDNKK) yang diadakan di Universiti Putra Malaysia (UPM) pada 30 September 2015 lalu.