PP KOMUNIKASI SAMBUT BAIK KOLABORASI BIDANG MEDIA DENGAN MPRC - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 3 Oktober 2015 – Kolaborasi antara Berita Kampus Universiti Sains Malaysia (USM) dengan Pusat Media dan Perhubungan Awam (MPRC) akan membantu dan memberi ruang kepada PP Komunikasi untuk berada pada satu tahap yang lebih tinggi dari sudut idealistik dan praktisnya dalam penerbitan berita.