LAWATAN DELEGASI UNIVERSITAS MALIKUSSALEH PERKUKUH HUBUNGAN KERJASAMA DENGAN USM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 29 September 2015 – Timbalan Naib Canselor (Hal Ehwal Akademik dan Antarabangsa) Universiti Sains Malaysia (USM), Profesor Dato' Dr. Ahmad Shukri Mustapa Kamal hari ini menerima kunjungan hormat delegasi dari Universitas Malikussaleh Aceh, Indonesia (UNIMAL) yang diketuai oleh Rektornya, Profesor Dr. Apridar di Bilik Persidangan Canselori USM.