KREATIF DAN INOVATIF KUNCI BERDEPAN KRISIS EKONOMI - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 2 Oktober 2015 – Kreativiti dan inovasi adalah antara kunci untuk membangunkan sesebuah perniagaan khususnya ketika berhadapan dengan krisis ekonomi yang memberi cabaran kepada semua pihak. Naib Canselor (NC) Universiti Sains Malaysia (USM), Profesor Dato’ Dr. Omar Osman berkata, inovasi dan kreativiti membolehkan para pemain dalam bidang perniagaan yang bersedia menghadapi pergolakan ekonomi, mendepani cabaran sosial dan juga mampu memperbaiki prestasi perniagaan mereka.