GRADUAN PERLU BERSEDIA MENJADI USAHAWAN – ZAMZAMZAIRANI - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 2 Oktober 2015 – Graduan pada masa kini harus lebih bersedia untuk menceburi bidang keusahawanan berbanding untuk bekerja makan gaji atau fokus untuk bekerja dengan agensi kerajaan dan swasta. Graduan juga tidak harus takut kepada kegagalan malah akan lebih berusaha keras dan bersedia berkecimpung dalam keusahawanan kerana pada masa hadapan, pekerjaan yang akan ditawarkan berkurangan.