EMPAT JURNAL TERBITAN PENERBIT USM TERSENARAI DALAM EMERGING SOURCES CITATION INDEX, ESCI THOMSON REUTERS - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 28 September 2015 - Empat jurnal terbitan Penerbit Universiti Sains Malaysia ( Penerbit USM) telah disenaraikan dalam pangkalan data baharu Thomson Reuters iaitu Web of Science (WoS) - Emerging Sources Citation Index (ESCI). “Keempat-empat jurnal tersebut ialah International Journal of Asia Pacific Studies (IJAPS), Malaysian Journal of Medical Sciences (MJMS), Asian Academy of Management Journal (AAMJ) dan Asian Academy of Management Journal of Accounting and Finance (AAMJAF),” kata Pengarah Penerbit USM, Akhiar Salleh.