USM-SCFE TECH JALIN KOLABOLASI TEKNOLOGI HIJAU UNTUK INDUSTRI FARMASEUTIKAL - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 23 September 2015 – Universiti Sains Malaysia (USM) melalui Pusat Pengajian Sains Farmasi (PPSF) hari ini menandatangani Perjanjian Kolaborasi dengan anak syarikat KCE Ltd. Jepun iaitu SCFE Tech Sdn. Bhd. yang memainkan peranan penting dalam bioteknologi dengan pengkhususan pengeluaran ekstrak produk biokimia untuk kesihatan dan kosmetik.