USM KONGSI ILMU PENGETAHUAN DAN KEPAKARAN GENETIK BERSAMA NEGARA CMLV - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 23 September 2015 – Pusat Inisiaif Penyelidikan Sains Hayat (CRI-Life Sciences) Universiti Sains Malaysia (USM) dengan kerjasama Institut Penyelidikan Pendidikan Tinggi Negara (IPPTN) USM, Inland Fisheries Research and Development Institute Kemboja (IFReDI) dan Can Tho University Vietnam (CTU) menganjurkan bengkel "DNA Barcoding, Phylogenetics & Population Genetics" baru-baru ini.