SISTEM PENDIDIKAN INDIA ANTARA YANG TERBAIK - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 27 September 2015 - Umum mungkin tidak menyedari akan fasiliti pendidikan di India yang dianggap antara yang terbaik seperti mana kejayaan hubungan Universiti Sains Malaysia (USM) dengan India melalui Program Perubatan Antarabangsa (IMP) dengan Karnataka Lingayat Education Society (KLE) yang kumpulan pertama graduannya akan berijazah pada tahun ini.