PEJABAT PERUNDANGAN PERHALUSI STATUT DAN KAEDAH TATATERTIB PELAJAR USM 2015 - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
Pejabat Perundangan Universiti Sains Malaysia (USM) berusaha memperhalusi dan memperjelaskan perincian yang terdapat dalam Statut dan Kaedah Tatatertib Pelajar melalui bengkel khas yang diadakan minggu lalu. Penasihat Undang-Undang USM, Khairul Anuar Che Azmi menjelaskan bahawa bengkel itu bertujuan menggubal, meminda, dan memuktamadkan 37 statut dan 1 kaedah tatatertib pelajar yang baharu untuk USM dalam memperjelaskan hal-hal yang terkandung dalam semua perkara tersebut.