KORBAN KASIH POKB BANTU PESAKIT HUSM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
KUBANG KERIAN, 27 September 2015 - Bersempena sambutan Aidiladha tahun ini, Persatuan Orang Kota Bharu (POKB) telah menyumbang seekor lembu untuk diagihkan kepada keluarga pesakit di wad kanser Hospital Universiti Sains Malaysia (HUSM). Proses penyembelihan dan memasak daging korban tersebut telah dilaksanakan pagi tadi dengan kerjasama Ikatan Relawan Malaysia (RELA) dan Pusat Islam Kampus Kesihatan USM.