FUN RUN KEMUNCAK SAMBUTAN JUBLI PERAK PPP - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 23 September 2015 - Program Larian Ria Universiti Sains Malaysia (USM) atau USM Fun Run 2015 yang akan diadakan pada 10 Oktober 2015 nanti adalah program kemuncak sambutan 25 tahun Pusat Pengajian Pengurusan (PPP). "Larian ini terbuka kepada semua pelajar dan staf USM serta masyarakat umum dengan bayaran serendah RM20 untuk pelajar dan RM30 untuk staf dan orang awam," kata Naib Canselor USM, Profesor Dato' Dr. Omar Osman dalam sidang media hari ini.