USM TUAN RUMAH SIMPOSIUM OFTALMOLOGI KALI KE-6 - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
KUBANG KERIAN, 19 September 2015 – Jabatan Oftalmologi, Pusat Pengajian Sains Perubatan (PPSP) dipilih menjadi tuan rumah Simposium Oftalmologi kali ke-6 sempena Konferen Saintifik Bersepadu antara Universiti Malaya (UM), Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM), Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) dan Universiti Sains Malaysia (USM) yang disertai oleh kira-kira 350 orang pakar dan mereka yang terlibat dari seluruh negara.