SELEBRITI JAYAKAN KEMPEN KESEDARAN KANSER - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
KUBANG KERIAN 19 September 2015 - Dari sebuah telemovie ke sebuah kempen besar dan bermakna, itulah permulaan kepada kempen Travelling Beruang anjuran TV3 dengan kerjasama Hospital Universiti Sains Malaysia (USM). Pelakon yang terkenal menerusi drama bersiri Akasia: Teman Lelaki Upahan, Ungku Ismail Aziz pada mulanya ditawarkan memegang watak seorang ayah yang ingin menunaikan seorang impian kanakkanak kanser dalam sebuah telefilem TV3. Namun kini ianya bukan sekadar telefilem tetapi bakal mengukir siri perjalanan penuh inspirasi.