PADU ANJUR PROJEK “HOLE IN THE HEART” - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
KUBANG KERIAN, 20 September 2015 – Persatuan Alumni Doktor Universiti Sains Malaysia (PADU) melalui Tabung Kebajikan dan Pendidikan PADU (PADUcare) melancarkan program 'Hole In The Heart' melalui kerjasama dengan Mydin Holding Bhd yang memberi makna serta harapan baharu kepada pesakit kanak-kanak yang mengidap penyakit jantung berlubang.