NAIB CANSELOR MERIAHKAN MALAM VARIASISWA USM 2015 - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 18 September 2015 - Kehadiran Naib Canselor Universiti Sains Malaysia (USM) Profesor Dato' Dr. Omar Osman ke Malam Variasiswa USM 2015 mendapat sambutan meriah dari pelajar. "Tahniah dan selamat maju jaya kepada semua mahasiswa yang hadir pada malam yang bermakna ini untuk melakukan persembahan atau pun yang hadir sebagai penonton serta para Pembimbing Pelajar Siswa Lestari (PPSL) dan paling utama para penggawa-peggawa desasiswa USM," ucap Omar yang mendapat tepukan dari para pelajar yang ceria menenuhi Dewan Tuanku Syed Putra (DTSP).