CSIRF DEKATKAN KERJAYA BIDANG PENGKOMPUTERAN DENGAN BAKAL GRADUAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 18 September 2015 – Pameran Penrekrutan dan Kerjaya Sains Komputer 2015 atau Computer Science Internship and Recruitment Fair 2015 (CSIRF 2015) yang bermula hari ini sekali lagi menjadi medan bagi mendekatkan kerjaya dalam bidang pengkomputeran dengan pelajar sains komputer yang bakal berijazah nanti.