AUGUSTINE ONG TERIMA ANUGERAH TOKOH AKADEMIK NEGARA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PUTRAJAYA, 21 September 2015 - Penerima Profesor Emeritus Universiti Sains Malaysia (USM) 2007, mantan Dekan Pusat Pengajian Sains Kimia USM yang juga Saintis Negara, Profesor Emeritus Tan Sri Datuk Dr. Augustine Ong Soon Hock menerima pengiktirafan tertinggi kerajaan kepada ahli akademik yang cemerlang dalam perkembangan pendidikan iaitu Tokoh Akademik Negara.