USM PUPUK MINAT AWAL NEUROSAINS - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
KUBANG KERIAN, 16 September 2015 – Penganjuran Mini Malaysia Brain Bee Challenge (MBBC) Junior peringkat Zon Pantai Timur (Zon E) di Kampus Kesihatan baru-baru ini merupakan inisiatif Jabatan Neurosains, Pusat Pengajian Sains Perubatan (PPSP) sebagai pendedahan awal kepada para pelajar sekolah rendah terhadap bidang berkaitan.