RED BUBBLE RAI HARI LAHIR KANAK-KANAK KANSER - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
KUBANG KERIAN, 16 September 2015 - Persatuan Penghibur Kanak-Kanak Buih Merah Kuala Lumpur dan Selangor atau dikenali sebagai Red Bubble telah menganjurkan sambutan hari lahir Muhammad Adam Nazri Zukri, 5, yang menerima rawatan di Wad 6 Utara (Ongkologi), Hospital Universiti Sains Malaysia (HUSM) baru-baru ini.