PROSES PEMILIHAN PERWAKILAN PELAJAR USM 2015/2016 BERJALAN LANCAR - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 17 September 2015 – Majlis Pemilihan Perwakilan Pelajar Universiti Sains Malaysia (USM) sidang 2015/2016 yang bermula hari ini berjalan lancar apabila lebih 40% pelajar membuang undi sehingga tengah hari ini di pusat membuang undi sekitar Desasiswa dan Kompleks Cahaya Siswa USM. Pusat membuang undi yang dibuka seawal 8.30 pagi menjadi tumpuan pelajar bagi memilih calon perwakilan pelajar masing-masing walau pun hujan lebat sejak awal pagi.