PEMILIHAN MPP KAMPUS USM AMAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 18 September 2015 - Proses pemilihan Majlis Perwakilan Pelajar (MPP) USM kampus Universiti Sains Malaysia (USM) sidang akademik 2015/2016 berlangsung dalam keadaan aman dan lancar. Menurut Timbalan Naib Canselor (Hal Ehwal Pembangunan Pelajar dan Alumni), Profesor Dato' Dr. Adnan Hussein, keadaan adalah sangat terkawal dan statistik menunjukkan seramai 7,569 orang pelajar keluar membuat pemilihan iaitu sebanyak 62.37 peratus.