MGTF TERIMA KUNJUNGAN RASMI POLITEKNIK KEJURUTERAAN TEMASEK SINGAPURA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 17 September 2015 – Kegembiraan terpancar di wajah pelajar-pelajar dari Politeknik Kejuruteraan Temasek Singapura ketika mengadakan lawatan di Muzium dan Galeri Tuanku Fauziah (MGTF) hari ini. Ketua rombongan yang merupakan seorang pensyarah Kejuruteraan Komputer, Lew Tong Kong menzahirkan perasaan teruja ketika berkunjung ke MGTF kerana dapat melihat dari dekat hasil karya seni yang dipamerkan di sini yang baginya begitu unik dan jarang sekali dapat dilihat di Singapura.