ENGLISH LANGUAGE CAMP 2015 KUKUHKAN KEMAHIRAN KOMUNIKASI BAHASA INGGERIS PELAJAR - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 18 September 2015 – English Language Camp 2015 yang diadakan untuk pelajar sekolah menengah daerah Manjung, Perak pada tahun ini oleh Pusat Pengajian Ilmu Pendidikan (PPIP) Universiti Sains Malaysia (USM) adalah satu tanggungjawab berterusan kepada masyarakat. Dekan PPIP yang merangkap Pengarah Projek Profesor Dato’ Dr. Abdul Rashid Mohamed berkata bahasa adalah salah satu unsur yang penting dalam pembelajaran abad ke-21 untuk berkomunikasi sama ada dalam bidang perniagaan mahu pun sosial.