ANAK SARAWAK USM MERIAHKAN SAMBUTAN HARI MALAYSIA PERINGKAT NEGERI PULAU PINANG - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 17 September 2015 – Sambutan Hari Malaysia peringkat negeri Pulau Pinang di Padang Kota Lama dimeriahkan dengan kehadiran pelajar-pelajar dari Perkumpulan Anak-Anak Sarawak (PERKASA) Universiti Sains Malaysia (USM) yang membuat persembahan berkisarkan kisah lagenda Puteri Santubong dan lagu-lagu joget tanahair.